GALERIE FOTO | Misiunea Socială Diaconia a Mitropoliei Basarabiei lansează o platformă de sprijin pe timp de pandemie

  • 21 Aprilie 2020 10:34
GALERIE FOTO | Misiunea Socială Diaconia a Mitropoliei Basarabiei lansează o platformă de sprijin pe timp de pandemie

Astăzi, 21 aprilie, Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei lansează o platformă de sprijin pentru asistența oamenilor nevoiași în perioada de pandemie. Proiectul va oferi donatorilor posibilitatea achiziției de alimente și produse de primă necesitate, care, prin implicarea echipei și a voluntarilor vor ajunge la bătrânii singuri și familiile izolate, afectate de sărăcie și foame.

Igor Belei, directorul Misiunii Sociale „Diaconia”: 1500 de porți deschise și tot atâtea zâmbete au rămas în urma voluntarilor noștri, care înainte de Paști au adus lumina solidarității oamenilor aflați la limita existenței. 

Astăzi, Diaconia lanseaza o nouă acțiune de solidaritate pentru ai putea ajuta pe acești oameni.

Ne propunem să ajungem la cât mai mulți conaționali din țară și de peste hotare, dar și la prietenii care au cunoscut Republica Moldova direct sau prin intermediul conaționalilor și care pot fi purtători ai mesajelor de bunătate  sau contribui la această acțiune.

Toți cei care vor sa sprijine acest demers pot alege una din cele 3 posibilități de implicare:

  1. Cu 200 lei asiguri: 1 pachet alimentar suficient pentru 2 săptămâni + 1 kit cu echipament individual de protecție pentru 1 voluntar. DONEAZĂ ACUM.
  2. Cu 500 de lei asiguri: 1 pachet alimentar complet (cu produse alimentare și igienice) suficient pentru 2 săptămâni + 1 kit cu echipament individual de protecție pentru 1 voluntar. DONEAZĂ ACUM.
  3. Cu 1000 de lei asiguri: 1 pachet alimentar complet (cu produse alimentare și igienice) suficient pentru o luna + 1 kit cu echipament individual de protecție pentru 1 voluntar. DONEAZĂ ACUM.

La fel poți dona prin internemiul site-ului organizației: www.diaconia.md

Amintim că pe parcursul ultimii luni, echipa a ajuns la cca 1500 de beneficiari din întreaga țară. Acest lucru a fost posibil grație unor proiecte de Responsabilitate Socială Corporativă și  donații particulare. În total, au fost distribuite produse alimentare în valoare de cca 500 mii lei. 

Diaconia este structură socială a Mitropoliei Basarabiei, unul dintre cei mai mari prestatori de servicii sociale cu activitate la nivel național.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:2,57 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău