GALERIE FOTO | Maia Sandu, la Festivalul Vinului de Autor: Să susținem producătorii noștri și să promovăm peste tot în lume produsele moldovenești

  • 08 Septembrie 12:30
GALERIE FOTO | Maia Sandu, la Festivalul Vinului de Autor: Să susținem producătorii noștri și să promovăm peste tot în lume produsele moldovenești

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu a participat la cea de-a doua ediție a Festivalul Vinului de Autor. Cu această ocazie, șefa statului a transmis un mesaj în care îndeamnă să susținem producătorii noștri și să promovăm produsele noastre peste tot în lume.

„La cea de-a doua ediție a Festivalului Vinului de Autor am cunoscut peste 30 de producători autohtoni mici, dar cu vinuri și povești mari!

Această comunitate de vinificatori dedicați pun în fiecare sticlă de vin mult suflet și ne arată cât de important este să facem lucrurile cu pasiune pentru a obține calitate.

Să susținem producătorii noștri, să cumpărăm și să promovăm peste tot în lume produsele moldovenești”,  a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook. 

Festivalul Vinului de Autor are loc în perioda 7-8 septembrie și este organizat de Asociația Micilor Producători de Vinuri, în curtea Muzeului Național de Istorie din Chișinău. 

Festivalul pune în prim-plan vinurile micilor producători, oferind vizitatorilor ocazia de a degusta soiuri locale, precum Feteasca Neagră și Rara Neagră, dar și reinterpretări moldovenești ale vinurilor internaționale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Tue
19
Wed
15
Thu
17
Fri
18
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău