Galaxy S10 ar putea fi lansat în trei variante, cu sistem triple camera și senzori de amprentă în display

  • 30 August 2018 14:56
Galaxy S10 ar putea fi lansat în trei variante, cu sistem triple camera și senzori de amprentă în display

Abia ce a ieșit pe ușă Galaxy Note9 și deja începem să vorbim mai serios despre un nou smartphone Samsung, modelul Galaxy S10, care cu siguranță va fi lansat la începutul anului viitor. Întrucât acesta va fi al zecelea model anual, mulți se așteaptă la schimbări majore de design și hardware, iar cele mai noi informații „pe surse” sugerează că avem motive bune să ne entuziasmăm, întrucât noul Galaxy S10 ar putea aduce tot ceea ce fanii Samsung au cerut în ultimii câțiva ani.

Publicața sud coreeană The Investor a publicat un articol bazat pe informații ale unor surse apropiate Samsung, care au detaliat planurile pe care compania le are pentru următorul său flagship. Acesta va fi produs în trei versiuni, care momentan au numele de cod Beyond 0, Beyond 1 și Beyond 2, „0” fiind cel mai „modest” în dotări, iar „2” modelul de top, scrie Go4it.

În timp ce nu putem încă vorbi despre performanță, chipset-uri sau performanța camerelor foto, avem informații despre diferențierea dintre modele. Pe lângă dimensiunile ecranelor, care vor fi diferite (nu știm încă cât de mari vor fi), fiecare model va fi echipat cu un senzor de amprentă în display. Beyond 1 și Beyond 2 (să le zicem Galaxy S10+ și S10 Pro) vor beneficia de un senzor de amprentă ultrasonic, produs de Qualcomm, care ar trebui să ofere performanță mult mai bună decât ce am văzut până în prezent pe dispozitivele Vivo, Beyond 0, probabil că modelul Galaxy S10 de bază, va folosi un senzor de amprentă optic, probabil produs de Synaptics.

De asemenea, Galaxy S10 Pro (Beyond 2) va fi singurul model echipat cu 3 camere foto pe partea din spate, deci probabil că S10+ va păstra tradiția de pe S9+ cu un sistem dual camera, în timp ce Galaxy S10 va beneficia doar de un senzor foto principal, fără zoom sau alte funcții noi.

Desigur, aceste informații sunt momentan doar zvonuri și nu pot fi verificate, însă sursa lor ne oferă puțină încredere. Rămâne de văzut dacă apar alte informații similare în online, care să confirme aceste detalii despre Galaxy S10 de la Samsung.

 

 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
9,96
Ploaie ușoară
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău