Fuziune pe piața de monitorizare media din România și Republica Moldova

  • 30 Octombrie 2022 14:22
Fuziune pe piața de monitorizare media din România și Republica Moldova

Klarmedia, agenția de monitorizare și analiză media, anunță preluarea și integrarea Media Image Group. În urma tranzacției, Klarmedia își consolidează poziția de principal furnizor de monitorizare media în România și Republica Moldova, cu un portofoliu de peste 500 de clienți și o echipă de 65 de analiști.

Cele două companii vor avea aceeași echipă de management și vor oferi întregului portofoliu de clienți acces la cele mai moderne soluții de monitorizare media disponibile la nivel internațional, scrie afaceri.news.ro.

Media Image Group este prima companie din România specializată în monitorizare media, fiind lider de piață pentru o perioadă de peste 15 ani.

Platforma online modernă Klarmedia integrează soluții tehnice inovatoare, menite să sprijine experții de comunicare și marketing în identificarea facilă a informațiilor relevante, înțelegerea peisajului media tot mai dinamic, anticiparea principalelor tendințe de comunicare, luarea de decizii rapide, care să demonstreze valoarea și aportul activităților de comunicare și marketing în dezvoltarea organizațiilor.

Platforma oferă posibilitatea de a urmări subiectele de interes din toate canalele media: presa scrisă centrală și regională, radio, TV, online, social media.

Totodată, clienții au acces la instrumente de măsurare și evaluare a impactului media, alerte în timp real și asistență pentru situații de criză, management reputațional, monitorizare reclame, analize și statistici aferente acoperirii media.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
28,85
Cer senin
Umiditate:22 %
Vint:3,6 m/s
Sun
19
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
18
Arhivă Radio Chișinău