Franța | Champs Elysees a fost blocat pentru verificarea unei mașini suspecte. Geniștii nu au identificat nicio amenințare

  • 16 Septembrie 2018 18:15
Franța | Champs Elysees a fost blocat pentru verificarea unei mașini suspecte. Geniștii nu au identificat nicio amenințare

Poliția franceză a închis duminică o porțiune din bulevardul Champs Elysees din Paris în timp ce o echipă de geniști a folosit un câine polițist și un robot pentru a cerceta un vehicul suspect, decizând în cele din urmă că nu există un pericol de securitate, informează Reuters.

Un fotograf al agenției de presă britanice a declarat că poliția a blocat bulevardul în apropierea Arcului de Triumf, iar trecătorii erau ținuți la o distanță de 150 de metri.

Cu buticurile sale de lux și cafenelele cu terase, bulevardul Champs Elysees este o atracție majoră pentru turiști. În această zonă au avut loc anul trecut două atacuri asupra forțelor de securitate franceze, amintește Reuters.

În iunie 2017, un bărbat a intrat cu mașina plină de arme și explozibili într-o dubă a poliției în timp ce vehiculul oficial circula în convoi pe bulevard. Două luni mai devreme, un bărbat înarmat a împușcat mortal un polițist pe Champs Elysees într-un atac revendicat de gruparea teroristă Stat Islamic, amintește Agerpres.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,06 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău