FOTO | Zilele Europei, la Tiraspol. Standul României - important punct de atracție pentru vizitatori

  • 06 Iunie 2018 14:59
FOTO | Zilele Europei, la Tiraspol. Standul României - important punct de atracție pentru vizitatori

Ambasada României în Republica Moldova a participat, la 5 iunie curent, la evenimentele organizate cu Zilei Europei, la Universitatea „Taras Șevcenco” din Tiraspol. 

Potrivit unui comunicat al Ambasadei României la Chișinău, evenimentul a fost organizat împreună cu Delegația Uniunii Europene și alte reprezentanțe dimplomatice ale statelor UE acreditate în R. Moldova.

„Standul României a constituit un important punct de atracție pentru vizitatori, cei interesați putând obține broșuri și pliante cu informații economice, materiale informative și hărți turistice, broșuri despre posibilitățile de dezvoltare rurală și regională, atlase, albume de artă etc”, precizează reprezentanții diplomației de la București.

Astfel, toți cei aproximativ 500 de vizitatori ai standului României au  primit materiale promoționale.  Evenimentul a fost urmat de proiecția publică a filmului „Octav” (2017, regia Serge Ioan Celebidachi) pus la dispoziție de Ambasada României și Institutul Cultural Român ”Mihai Eminescu” la Chișinău în cadrul Festivalului de Cultură Europeană. 

Reamintim că, pe parcursul lunii mai 2018, Ambasada României a participat la evenimentele publice organizate la Chișinău și Ungheni, a fost parte a Festivalului de Cultură Europeană, organizat în mai multe localități din Republica Moldova și a organizat un concert extraordinar dedicat Zilei Europei, împreună cu Institutul Cultural Român ”Mihai Eminescu” la Chișinău.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
13,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău