FOTO/VIDEO | Echipaje de salvatori cu autospeciale au intervenit pe traseele naționale în ajutorul persoanelor aflate în dificultate

  • 06 Februarie 2020 17:13
FOTO/VIDEO | Echipaje de salvatori cu autospeciale au intervenit pe traseele naționale în ajutorul persoanelor aflate în dificultate

Mai multe echipaje de salvatori cu autospeciale cu tracțiune sporită au ieșit pe traseele naționale din sudul țării pentru a interveni în ajutorul persoanelor aflate în dificultate, în urma condițiilor meteorologice nefavorabile, care au avut loc în perioada 05-06 februarie.

Conducătorii auto primesc din partea salvatorilor ceai cald și posibilitatea de a se încălzi. Angajații IGSU inspectează treseele R-32 Cahul-Vulcanești, și traseul M-3 Vulcăneși-Burlăceni-Ciumai.

Astfel, pe parcursul zilei de 6 februarie, salvatorii au lucrat la deblocarea drumurilor locale în preajma localităților Burlăceni, Iujnoe, Găvănoasa, Stația Greceni și Pelinei din raionul Cahul.

 

Potrivit datelor operative, recent, drumul local dintre localitățile Burlăceni și Iujnoe este parțial înzăpezit și blocat. Salvatorii continuă să lucreze la deblocarea drumului. Mai mult, angajații IGSU Cahul au intervenit pentru a tracta un autocamion, care a rămas blocat pe o porțiune de drum în apropierea satului Burlăceni. La moment, nu sunt raportate trasee naționale blocate.

Conform datelor colectate de la furnizorii de energie electrică, la moment, rămân  parțial  deconectate de la energia 2 localități din UTA Găgăuzia, inclusiv satul Beșalma și parțial orașul Vulcanești.

În situații de risc oamenii sunt îndemnați să apeleze numărul unic 112.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău