FOTO | Turneu de mini-fotbal organizat la Telenești în memoria pompierilor și salvatorilor căzuți la datorie

  • 27 Noiembrie 2022 16:21
FOTO | Turneu de mini-fotbal organizat la Telenești în memoria pompierilor și salvatorilor căzuți la datorie

Un turneu de mini-fotbal a fost organizat la Telenești în memoria pompierilor și salvatorilor care și-au pierdut viața într-un incendiu produs pe 26 decembrie 2014.

Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au adus astfel un omagiu pompierilor Gheorghe Șova și Nicolae Popa, căzuți la datorie acum 8 ani. Astfel, salvatorii și pompierii au depus flori la morminte și la placa comemorativă a celor doi eroi. 

Totodată, IGSU în conlucrare cu Consiliul raional Telenești și Asociația raională de fotbal Telenești a organizat un turneu la mini-fotbal în memoria salvatorilor Gheorghe Șova și Nicolae Popa. În cadrul competițiilor au participat angajații IGSU, dar și echipele reprezentative a raionul Telenești, printre care și 2 echipe de juniori. 

Conform rezultatelor obținute, pe locul I s-au clasat salvatorii din cadrul Secției situații excepționale Telenești, pe locul II s-a poziționat echipa Asociația raională de fotbal Telenești, iar locul III a fost ocupat de sportivii orașului Telenești. La finalul turneului, toți participanții au fost premiați cu cupe, medalii, dar și premii bănești. Competițiile au avut drept scop cinstirea memoriei salvatorilor din Telenești, căzuți la datorie, dar și promovarea sportului în rândul tinerilor. 

Cei doi pompieri, și-au pierdut viața într-un incendiu produs pe 26 decembrie 2014, ulterior fiind decorați post-mortem cu ordinul „Credință Patriei” clasa I.

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
10,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,03 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
20
Wed
11
Arhivă Radio Chișinău