FOTO | HBO anunță primele imagini din cel de-al optulea sezon al „Game of Thrones”

  • 07 Februarie 2019 10:09
FOTO | HBO anunță primele imagini din cel de-al optulea sezon al „Game of Thrones”

Primele imagini din cel de-al optulea sezon al serialului ''Game Of Thrones'' au fost dezvăluite de HBO în timp ce fanii sagăi fantastice epice așteaptă cu nerăbdare lansarea ultimei serii, relatează Agerpres.

Sezonul final, alcătuit din șase episoade, va fi lansat în luna aprilie și va aduce deznodământul bătăliei pentru Westeros - la aproape doi ani după sfârșitul sezonului anterior.

HBO a evitat cu meticulozitate scurgerea de informații despre ultima parte a acestei francize de succes, așadar nu este de mirare că imaginile proaspăt lansate nu oferă prea multe indicii în afară de personajele principale care vor reveni pe micile ecrane.

Lena Headey se va întoarce în al optulea sezon în rolul rolul reginei lipsite de scrupule Cersei Lannister, fiind prezentată în imagini lângă Tronul de Fier, aflat în centrul bătăliilor din Westeros.

Emilia Clarke, care a jucat rolul lui Daenerys Targaryen în toate cele șapte sezoane ale "Game of Thrones", va reveni la rândul său, în binecunoscuta înfățișare argintie.

 

Kit Harington, interpretul personajului Jon Snow încă de la debutul seriei, în 2011, este prezent de asemenea în imaginile dezvăluite de HBO. Sezonul șapte a adus o revelație uluitoare cu privire la proveniența personajului său, iar telespectatorii speră să afle deznodământul până la sfârșitul celui de-al optulea sezon.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:55 %
Vint:5,14 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău