FOTO | Președintele R. Moldova, Maia Sandu a votat pentru un parlament cinstit, cu care să poată munci

  • 11 Iulie 2021 11:22
FOTO | Președintele R. Moldova, Maia Sandu a votat pentru un parlament cinstit, cu care să poată munci

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și-a exprimat opțiunea de vot, declarând că a votat pentru un parlament cinstit, cu care să poată munci.

La ieșirea din secția de vot deschisă în incinta Liceului Teoretic „Petru Rareș”, șefa statului a fost întâmpinată de mai mulți susținători, care au aplaudat-o.

Maia Sandu a îndemnat cetățenii să iasă la vot și le-a reamintit despre faptul că actualul scrutin este despre puterea oamenilor și nu despre puterea politicienilor.

 „Aceste alegeri sunt despre puterea oamenilor, nu despre puterea politicienilor. Astăzi e o zi importantă pentru că astăzi cetățenii se pot elibera de hoți, astăzi cetățenii pot alege un parlament cinstit, care să lucreze în interesul tuturor cetățenilor. Alegerile parlamentare sunt importante. Parlamentul administrează banii țări, banii cetățenilor, de aceea trebuie să fim foarte atenți când decidem cui să încredințăm banii țării (…). Noi putem să facem ordine în țară. Eu pentru asta am votat. Am votat pentru un parlament cinstit, cu care să pot să lucrez împreună cu Guvernul, cu Parlamentul, pentru binele cetățenilor și îi îndemn și pe cetățeni să facă următorul pas, să curățăm Parlamentul și celelalte instituții ale statului”, a declarat Maia Sandu

Președinta Maia Sandu a îndemnat angajații statului care au misiunea să asigure condiții corecte și libere să-și facă munca bine, spunând că cei care vor să obstrucționeze votul liber și corect vor fi sancționați.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
24,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:3,6 m/s
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
20
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău