FOTO | Maia Sandu în vizită la Ungheni: Emil Boc a primit brevet de cetățean de onoare al orașului Ungheni

  • 28 August 2022 09:24
FOTO | Maia Sandu în vizită la Ungheni: Emil Boc a primit brevet de cetățean de onoare al orașului Ungheni

Președinta Maia Sandu a mers, sâmbătă, 27 august, într-o vizită la Ungheni, unde sunt organizate mai multe manifestări culturale în acest week-end, între care Zilele municipiului și Festivalul Dor-Călător, ediția a treia.

 

Prezent la eveniment, primarul de Cluj-Napoca, Emil Boc, a primit brevet de cetățean de onoare al orașului Ungheni. Distincția i-a fost înmânată de către primarul de Ungheni Alexandru Ambros.

Cele două municipii au un Acord de înfrățire de cinci ani. Cu contribuția municipalității din Cluj-Napoca, au fost realizate mai multe proiecte la Ungheni, inclusiv transformarea Parcului Central dintr-o zonă sumbră și nesigură, într-un spațiu superb, cu zone de joacă pentru cei mici, instalații de sport, alei, un teatru de vară.
La festivitățile organizate în mun. Ungheni au participat și alți reprezentanți ai administrațiilor publice locale din România, printre care viceprimarul de Iași Daniel Juravle și primarul Bistriței Ioan Turc.

La festivalul Dor Călător care are loc timp de două zile la Ungheni participă artiști-interpreți din România și Rep. Moldova.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,14 m/s
Fri
20
Sat
22
Sun
22
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău