FOTO | Fotoreporterul Constantin Grigoriță, împiedicat din nou să participe la un eveniment de la Președinție

  • 12 Decembrie 2017 14:25
FOTO | Fotoreporterul Constantin Grigoriță, împiedicat din nou să participe la un eveniment de la Președinție

Fotoreporterul Constantin Grigoriță nu a fost lăsat, din nou, să participe la conferința organizată de președintele Igor Dodon, care și-a prezentat raportul la un an de activitate. Întrebat de ceilalți jurnaliști de ce lui Constantin Grigoriță i-a fort refuzat, Igor Dodon a declarat că nu el ar fi responsabil pentru acreditărea jurnaliștilor.

Pe pagina sa de Facebook, Constantin Grigoriță a scris: „Ca să nu permită accesul la conferințele lui jurnaliștilor indezirabili, Președinția lui Dodon a inventat acreditarea la fiecare eveniment. Iar invitație să se acrediteze primesc doar unele instituții de presă. Cât o să mai suportăm această bătaie de joc a lui Dodon față de jurnaliști?”

Pe de altă parte, Igor Dodon afirmă că alte servicii se ocupă de acreditări.

„Nu președintele R. Moldova face lista jurnaliștilor care sunt sau nu acreditați la eveniment. Este serviciul de presă, este serviciul de protecție și pază care iau decizii în acest sens. Cine s-a adresat la mine pe rețelele de socializare și eu nu am răspuns sau am evitat să răspund la vreo întrebare? Niciodată nu a fost așa ceva”, susține Igor Dodon.

Nu este pentru prima dată când fotoreporterul Constantin Grigoriță nu are acces la conferințele șefului statului. Asta s-a întâmplat după ce Constantin Grigoriță, în calitate sa de fost combatant în războiului de pe Nistru, din 1992, i-a adresat mai multe întrebări incomode lui Igor Dodon despre problema transnistreană și l-a apostrofat în câteva rânduri.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri România-Actualități
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău