FOTO | Donație generoasă de cărți și reviste de specialitate, oferită Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice de nouă instituții din România

  • 21 Februarie 17:14
FOTO | Donație generoasă de cărți și reviste de specialitate, oferită Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice de nouă instituții din România

Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Republica Moldova a primit o donație din partea a nouă instituții din România, reprezentând cărți, albume și reviste de specialitate, anunță ambasadorul României în Republica Moldova, Cristian-Leon Țurcanu.

„Azi (21 februarie - n.r.), am avut plăcerea să înmânez rectorului de la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP), Victoria Melnic, însoțită de directorul Bibliotecii AMTAP, Rodica Avasiloaie și de responsabilul pentru promovare și cooperare, Mihaela Motruc, donația din partea a nouă instituții din România, reprezentând cărți, albume și reviste de specialitate. Astăzi, oamenii, cărțile și ideile circulă mai ușor în spațiul european, consolidând valorile noastre comune. România susține cultura de pe acest mal al Prutului”, a declarat Cristian-Leon Țurcanu.

Donația a devenit posibilă datorită generozității Muzeului Național de Artă al României, Muzeului Municipiului București - Palatul Suțu, Institutului de Istoria Artei, Universității Naționale de Muzică din București, Universității Naționale de Arte București, Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografie, Uniunii Arhitecților din Romania, Centrului Cultural Lumina și Fundația9.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
22,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:7,2 m/s
Wed
15
Thu
17
Fri
18
Sat
17
Sun
16
Arhivă Radio Chișinău