FOTO | Consecințele ploii din această noapte în Capitală: drumuri înnămolite și arbori doborâți peste liniile electrice

  • 27 Septembrie 2020 10:51
FOTO | Consecințele ploii din această noapte în Capitală: drumuri înnămolite și arbori doborâți peste liniile electrice

Ploaia a făcut mai multe pagube în Capitală, în această noapte. Astfel primăria Municipiului Chișinău informează că serviciile municipale specializate sunt mobilizate pentru a lichida consecințele, fiind vorba de surpări pe adresele unde sunt executate lucrări de schimbare a utilităților, pe șantierele de construcție, înnămolirea drumurilor, precum și căderi de arbori pe liniile electrice.

Drumarii de la Î.M. „Exdrupo" au fost mobilizați în toate sectoarele unde sunt acumulări de pietriș și porțiuni de drum înnămolite, mai exact pe str. Pandurilor, str. Burebista, str. Elena Alistar - str. Frumușica, str. Grădina Botanică- str. Sarmizegetusa, str. N. Iorga, str. Ion Creangă, potrivit unui comunicat al primăriei.

Muncitorii de la Î.M. „Asociația de gospodărie a spațiilor verzi" intervin pe adrese, unde au fost semnalate căderi de arbori: str. Cetatea Albă, str. N. Costin, str. Movileni, str. Nucarilor, inclusiv pe liniile electrice: str. N. Zelinschi și str. Ialoveni. De asemenea, angajații sunt antrenați și la salubrizarea zonelor înnămolite din parcuri și pe spațiile verzi aflate în gestiune.

Cetățenii sunt îndemnați să raporteze cazurile problematice în urma averselor din noaptea duminică, la Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:70 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău