FOTO | Atitudinea coloanelor oficiale față de cetățenii Armeniei vs cei ai R.Moldova

  • 24 Septembrie 2018 12:01
FOTO | Atitudinea coloanelor oficiale față de cetățenii Armeniei vs cei ai R.Moldova Autoblog

Un exemplu de respect față de alegători a fost surprins de un fotograf, pe o stradă principală din capitala Armeniei. Patru mașini guvernamentale, în una dintre care se afla un oficial de rang înalt de la conducerea țării, au oprit în fața unei treceri de pietoni pentru a le ceda trecerea, scrie Autoblog.

Potrivit sursei citate, imaginea a devenit virală în spațiul online, asta pentru că până la revoluția locală din acest an, în urma căreia s-a schimbat puterea, nimeni dintre armeni nu și-ar fi imaginat vreodată că se va întâmpla așa ceva. 

FOTO | Atitudinea coloanelor oficiale față de cetățenii Armeniei vs cei ai R.Moldova

Pentru comparație, un caz ieșit din comun a avut loc pe un drum de ocolire care duce spre localitatea Grătiești. S-a pomenit într-o situație incredibilă jurnalistul Vitalie Călugăreanu, care a descris situația pe o rețea de socializare.

Potrivit jurnalistului, acesta și copiii care se aflau împreună cu el în mașină, au trebuit să se expună mai multor pericole doar pentru a-i face loc unei coloane oficiale ca să treacă.

Cel mai recent accident cu implicarea unor mașini dintr-o coloană oficială a avut loc în primele zile ale lunii septembrie curent. Mașina în care se deplasa președintele Igor Dodon s-a răsturnat după un impact cu un camion.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:0 m/s
Sun
16
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău