Fotbal - Real Madrid: Thibaut Courtois, incert pentru returul cu Manchester City

  • 09 Martie 2020 19:15
Fotbal - Real Madrid: Thibaut Courtois, incert pentru returul cu Manchester City

Thibaut Courtois, portarul echipei de fotbal Real Madrid, a părăsit terenul șchiopătând după meciul pierdut duminică în fața lui Betis, la Sevilla (1-2), și este incert pentru întâlnirea cu Manchester City din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, scrie ziarul AS, preluat de AGERPRES.

Courtois va fi supus marți unor examene medicale pentru a vedea cât de gravă este accidentarea sa la piciorul stâng. El nu a putut face luni un RMN deoarece zona accidentării este foarte inflamată. Belgianul ar putea pierde cel puțin două partide: cea de acasă cu Eibar, din La Liga, pe 13 martie, și cea din deplasare cu Manchester City, patru zile mai târziu. În tur, Real a fost învinsă de campioana Angliei cu 2-1.

În campionat, Courtois a fost titular fără întrerupere de pe 7 decembrie. În Cupa Spaniei, el i-a lăsat locul lui Alphonse Areola pe 6 februarie, în eșecul cu Real Sociedad din sferturi de finală (3-4 pe Santiago Bernabeu).

Alt jucător incert al lui Real este fundașul stânga brazilian Marcelo, înlocuit în minutul 59 al partidei de la Sevilla din cauza unor probleme la mușchii ischiotibiali. Marcelo va efectua marți un examen medical pentru a stabili gravitatea accidentării.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:86 %
Vint:1,54 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău