Fotbal | Real Madrid arată mai mult ca o echipă fără Cristiano Ronaldo, spune Bale

  • 18 Septembrie 2018 08:30
Fotbal | Real Madrid arată mai mult ca o echipă fără Cristiano Ronaldo, spune Bale

Real Madrid arată mai mult ca o echipă după plecarea lui Cristiano Ronaldo, a declarat pentru cotidianul The Daily Mail unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști ai deținătoarei Ligii Campionilor, Gareth Bale.

Deși a câștigat de patru ori Liga Campionilor în cinci sezoane la Real, Bale crede că formația madrilenă poate fi mai puternică fără Ronaldo în încercarea sa de a triumfa pentru a 14-a oară în această competiție.

Bale a strălucit după transferul lui Ronaldo la Juventus, marcând în primele trei etape de campionat și pasând decisiv sâmbătă pentru Isco, în egalul cu Athletic Bilbao (1-1).

"Desigur, va fi puțin diferit după plecarea unui jucător atât de mare. Da, poate că atmosfera e mai relaxată. Cred că suntem mai mult o echipă, lucrăm mai mult pentru grup, decât pentru un jucător", a spus Bale.

Galezul a marcat două goluri în finala ultimei ediții a Ligii Campionilor (3-1 cu Liverpool ), în care a intrat în repriza a doua.

Bale a avut o relație tensionată cu antrenorul Zinedine Zidane și probabil s-ar fi despărțit de Real dacă acesta ar fi continuat pe banca echipei. Bale nu a răspuns la întrebarea dacă noul antrenor al lui Real, Julen Lopetegui, este un tehnician mai bun decât Zidane. În opinia sa, este mai ușor să comunice cu Lopetegui, care vorbește engleza la antrenamente.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:7,2 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău