FOTBAL | Real Madrid a anunțat suma pe care este gata să o ofere pentru Kylian Mbappe

  • 25 Martie 2019 15:33
FOTBAL | Real Madrid a anunțat suma pe care este gata să o ofere pentru Kylian Mbappe GiveMeSport

Clubul Real Madrid va începe în vară asaltul pentru atacantul francez Kylian Mbappe (PSG), pentru care este dispus să ofere 280 milioane euro, relatează France Football. va începe în vară asaltul pentru atacantul francez Kylian Mbappe (PSG), pentru care este dispus să ofere 280 milioane euro, relatează France Football, potrivit Agerpres.

Zinedine Zidane l-a ales pe Mbappe ca viitorul transfer galactic pentru clubul de pe Santiago Bernebeu și internaționalul francez este prima sa opțiune în mercato de vară. Conform sursei citate, negocierile au început de câteva săptămâni și ar trebui să se încheie în această primăvară.

Real Madrid a încercat să-l transfere pe Mbappe și în vara anului 2017 de la AS Monaco, când a oferit 180 milioane euro, operațiune care s-ar fi ridicat la 214 milioane euro cu tot cu impozite, conform dezvăluirilor Football Leaks. Atacantul francez a preferat însă atunci să-și continue cariera la Paris, orașul său natal.

După doi ani de decepții în Liga Campionilor, Mbappe pare mai deschis unei aventuri la Real Madrid sub comanda lui Zinedine Zidane.

Tehnicianul francez a evitat mereu să vorbească despre interesul său față de Mbappe sau Neymar, iar acum două săptămâni declara că acum este preocupat doar de meciurile din La Liga: ''Se știe că nu vorbesc de jucătorii care nu sunt ai mei. Sezonul nu s-a încheiat și nu vorbesc de acest aspect. Știm ce jucători sunt, ce calitate au. Dar pe mine mă interesează meciul de mâine, nu mai mult''.

Mbappe a disputat până acum în tricoul lui PSG un număr de 79 de meciuri în toate competițiile și a marcat 52 de goluri. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău