Fotbal: Neymar a revenit în Franța (presă)

  • 14 Iunie 2020 17:30
Fotbal: Neymar a revenit în Franța (presă)

Fotbalistul Neymar, vedeta lui PSG, care s-a întors în Brazilia la mijlocul lui martie înainte de impunerea măsurilor de izolare în Franța, a revenit sâmbătă în Hexagon, când se apropie reluarea antrenamentelor echipei pariziene, prevăzută pe 22 iunie, a anunțat presa franceză, citată de AFP, preluat de Agerpres.

Neymar a sosit sâmbătă dimineață cu un avion privat de la Rio de Janeiro. La fel precum coechipierii săi de la PSG, brazilianul mai are o săptămână de vacanță însă, în fața riscului aspririi regulilor de intrare pe solul european, el a grăbit revenirea în Franța.

Plecat la mijlocul lui martie după suspendarea competițiilor din cauza pandemiei de coronavirus, atacantul a petrecut ultimele săptămâni alături de apropiații săi într-o vilă luxoasă la Mangaratiba, oraș balnear în apropiere de Rio.

PSG va relua antrenamentele pe 22 iunie cu gândul la o lună august foarte încărcată, în care va trebui să joace atât în Liga Campionilor, unde este calificată în sferturi, cât și în Ligue 1, unde noul sezon va începe pe 23 august.

Finalele Cupei Franței și Cupei Ligii franceze, amânate din cauza pandemiei, ar putea fi reprogramate atunci pentru PSG, adversarele sale fiind Saint-Etienne, respectiv Olympique Lyon.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:83 %
Vint:6,17 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău