Fotbal: Messi a reușit o dublă pentru FC Barcelona în amicalul cu Girona

  • 17 Septembrie 2020 11:16
Fotbal: Messi a reușit o dublă pentru FC Barcelona în amicalul cu Girona

Argentinianul Lionel Messi a fost autorul unei duble pentru FC Barcelona în cel de-al doilea amical pe care echipa sa l-a disputat de la reluarea pregătirilor sub comanda noului antrenorul Ronald Koeman, miercuri, în fața formației de ligă secundă Girona.

Barca a deschis scorul în minutul 21, prin brazilianul Philippe Coutinho, revenit pe Camp Nou după expirarea împrumutului la echipa germană Bayern Munchen, cu care a câștigat luna trecută Liga Campionilor.

Messi a mărit apoi avantajul gazdelor, imediat după pauză (45), însă Girona a redus imediat diferența pe tabela de marcaj, prin Samuel Saiz (46). Căpitanul grupării "blaugrana" a reușit dubla în minutul 51, stabilind rezultatul final al întâlnirii.

În această vară, Lionel Messi a fost la un pas de despărțirea de Barca, după ce a anunțat, pe 25 august, că dorește să pună capăt contractului său cu gruparea catalană, valabil până la 30 iunie 2021. Starul argentinian, care a evoluat doar la actualul său club de la debutul carierei sale, a făcut în final pasul înapoi, rămânând în final pe Camp Nou, sub comanda lui Ronald Koeman.

Tehnicianul olandez nu i-a utilizat în schimb, nici de această dată, pe uruguayanul Luis Suarez și pe chilianul Arturo Vidal, aflați pe picior de plecare de la FC Barcelona. Cei doi fotbaliști sud-americani nu au fost convocați nici pentru primul amical de la reluarea pregătirilor, câștigat tot cu 3-1 în fața formației Gimnastic.

Gruparea de pe Camp Nou va mai disputa câteva partide amicale înainte de a începe în mod oficial noul sezon, pe 27 septembrie, împotriva formației Villarreal.

Sâmbătă seara, FC Barcelona va disputa tradiționalul Trofeu Gamper, împotriva formației Elche, cu porțile închise.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:3,09 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău