FOTBAL | Ianis Hagi, inclus de UEFA în echipa ideală a săptămânii în Europa League

  • 21 Februarie 2020 16:30
FOTBAL | Ianis Hagi, inclus de UEFA în echipa ideală a săptămânii în Europa League

Mijlocașul român Ianis Hagi, care a marcat două goluri pentru Glasgow Rangers în meciul cu Sporting Braga (3-2), a fost inclus în echipa ideală a săptămânii în Europa League la fotbal, realizată de site-ul UEFA, conform Agerpres.

Hagi completează linia de mijloc, alături de japonezul Diaichi Kamada, autorul unui hat-trick pentru Eintracht Frankfurt, și de portughezul Ruben Neves, autorul unui gol pentru Wolverhampton

Ianis Hagi a marcat două goluri pentru Glasgow Rangers, care a învins-o pe Sporting Braga cu scorul de 3-2, joi seara, pe Ibrox Park, în prima manșă a șaisprezecimilor de finală ale Europa League la fotbal.

Mijlocașul ofensiv a fost eroul echipei scoțiene, care a revenit după ce lusitanii au condus cu 2-0, prin golurile marcate de Fransergio (11) și Abel Ruiz (59). Sub privirile tatălui său, Gheorghe Hagi, Ianis a redus din diferență în min. 62, cu un șut la colțul scurt din interiorul careului, Joe Aribo a restabilit egalitatea (75), iar Hagi jr a marcat golul victoriei (82), dintr-o lovitură liberă deviată de Palinha.

Ianis Hagi a fost integralist la primul său meci european în tricoul lui Rangers.

Echipa ideală a săptămânii în Europa League: Pau Lopez (AS Roma) - Mathias Olivera (Getafe), Sebastian Coates (Sporting Lisabona), Diego Godin (Inter Milano), Almamy Toure (Eintracht Frankfurt) - Diaichi Kamada (Eintracht Frankfurt), Ianis Hagi (Rangers), Ruben Neves (Wolverhampton) - Filip Kostic (Eintracht Frankfurt), Luciano Vietto (Sporting Lisabona), Diogo Jota (Wolverhampton).

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău