Fotbal/Coronavirus: Jucătorii Slaviei Praga au reluat antrenamentele

  • 23 Mai 2020 16:30
Fotbal/Coronavirus: Jucătorii Slaviei Praga au reluat antrenamentele

Jucătorii Slaviei Praga au reluat antrenamentele după ce rezultatele testelor pentru Covid-19 pe la care le-au efectuat vineri au fost negative, a indicat campioana Cehiei, citată de France Football, preluat de Agerpres.

Jucătorii Slaviei, printre care este și Nicolae Stanciu, au fost plasați marți în izolare, după ce clubul a anunțat un caz pozitiv la Covid-19. Componenții echipei au fost autorizați vineri să reia antrenamentele, cu o zi înainte de reluarea campionatului, ce a fost întrerupt în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus.

Președintele Slaviei, Jaroslav Tvrdik, a precizat că jucătorii vor fi testați din nou luni. Echipa va disputa marți primul său meci după reluarea campionatului, împotriva lui Mlada Boleslav, cealaltă formație ce a anunțat un caz pozitiv.

Liga cehă de fotbal a indicat marți că a testat 1.442 de jucători din primele două divizii, doi dintre aceștia fiind depistați pozitiv la Covid-19.

Slavia are un avans de 8 puncte față de a doua clasată, Viktoria Plzen.

În afară de Stanciu, în prima ligă cehă mai evoluează doi români, Alexandru Băluță (Slovan Liberec) și Florin Niță (Sparta Praga).

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău