Fotbal/Coronavirus: Atletico Madrid își reia antrenamentele după testările negative

  • 10 August 2020 17:13
Fotbal/Coronavirus: Atletico Madrid își reia antrenamentele după testările negative

Atletico Madrid va reveni luni seara la antrenamente înainte de participarea, la Lisabona, la turneul Final 8 unde se va decide câștigătoarea Ligii Campionilor, după ce testele la coronavirus efectuate pentru restul componenților echipei au ieșit negative, scrie Reuters, preluat de Agerprs.

Clubul spaniol de fotbal a anunțat duminică existența a două cazuri de infectare cu Covid-19 în cadrul echipei sale, cu câteva zile înaintea participării la turneul Final 8, pe fondul recrudescenței virusului în Europa.

Antrenamentul de luni dimineața a fost amânat iar deplasarea formației spre capitala Portugaliei era sub semnul întrebării.

Cu toate acestea, oficialii clubului au precizat că deplasarea spre Lisabona se va face marți, din lotul lui Diego Simeone lipsind atacantul Angel Correa și fundașul Sime Vrsjalko, cei doi, deși asimptomatici, fiind izolați la locuințele lor.

Meciul din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal dintre echipele RB Leipzig și Atletico Madrid este "programat așa cum s-a prevăzut" joi, a asigurat, luni, Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA).

"Sfertul de finală dintre Leipzig și Atletico Madrid este programat așa cum s-a prevăzut. Nu avem alte comentarii", a declarat un purtător de cuvânt al UEFA.

Meciul este programat joi la ora 22:00 (ora României), la Lisabona.

Atletico Madrid a ținut să asigure toată lumea fotbalului că a respectat un protocol foarte strict, chiar și după finalul campionatului Spaniei, încheiat pe 19 iulie. Astfel, au fost efectuate "teste săptămânale" în cadrul lotului său (pe 26 iulie și 2 august), iar antrenamentele s-au reluat doar după aflarea rezultatelor testelor respective, fiind "amânată din precauție o ședință de pregătire", pe 26 iulie.

Turneul Final 8 al Ligii Campionilor la fotbal va fi unul foarte condensat, care se va disputa între 12 și 13 august, într-o "bulă sanitară" creată la Lisabona, unde va fi stabilită noua campioană a Europei. 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:98 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău