Fotbal/Coronavirus: 25 de jucători ai unei echipe din Kazahstan au fost testați pozitiv

  • 29 Iunie 2020 18:35
Fotbal/Coronavirus: 25 de jucători ai unei echipe din Kazahstan au fost testați pozitiv

Zece fotbaliști ai primei echipe și cincisprezece juniori ai clubului Kaisar Kîzîlorda au fost testați pozitiv pentru Covid-19 înainte de reluarea campionatului în această săptămână, a anunțat luni bulgarul Stoicio Mladenov, antrenorul echipei care a câștigat anul trecut Cupa Kazahstanului, scrie Agerpres.

Meciurile din campionatul Kazahstanului urmează să se reia miercuri, fără spectatori, după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus, notează Reuters.

"Zece jucători ai lui Kaisar au fost testați pozitiv pentru coronavirus. Numărul total al persoanelor infectate la club este de 25 dacă sunt adăugați componenții echipei de juniori", a declarat Mladenov pentru presa din Kazahstan. "Eu și restul staff-ului tehnic, precum și (atacantul) Aleksandăr Kolev, care am venit din Bulgaria, am fost testați negativ", a adăugat antrenorul.

Antrenamentul de luni al lui Kaisar a fost anulat. Potrivit lui Mladenov, clubul așteaptă ca Federația kazahă de fotbal să decidă dacă meciul de miercuri, împotriva lui Taraz, va mai avea loc.

Această țară din Asia Centrală a înregistrat peste 21.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus și 183 de decese.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:6,17 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău