Fosul premier italian Silvio Berlusconi, recent testat pozitiv cu COVID-19, a fost spitalizat joi seară

  • 04 Septembrie 2020 11:06
Fosul premier italian Silvio Berlusconi, recent testat pozitiv cu COVID-19, a fost spitalizat joi seară

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, recent testat pozitiv cu COVID-19, a fost spitalizat joi seară ''din precauție'', dar ''cadrul său clinic nu dă motive de îngrijorare'', indică un comunicat publicat vineri de partidul său, Forza Italia, transmit Reuters și AFP, preluat de Agerpres.

''Președintele Berlusconi a fost spitalizat ca măsură de precauție la spitalul San Raffaele din Milano, după apariția anumitor simptome. Cadrul clinic nu dă motive de îngrijorare'', dă asigurări comunicatul.

Potrivit agenției de presă AGI, Silvio Berlusconi, care pe 29 septembrie împlinește 84 de ani, a fost internat în camera pe care de obicei o ocupă în acest spital, lucru interpretat de AGI ca un semn că situația nu este gravă.

Licia Ronzulli, senatoare din partidul Forza Italia, a declarat vineri dimineață la radio că cel supranumit Il Cavaliere ''a petrecut noaptea la spital pentru controlarea situației, dar va fi bine''.

Berlusconi a anunțat miercuri seară că a fost testat pozitiv cu COVID-19. Ulterior, doi dintre copiii săi - Barbara (36 de ani) și Luigi (31 de ani) - și noua sa parteneră, Marta Fascina, 30 de ani, au fost de asemenea testați pozitiv.

''Continui bătălia'', afirmase miercuri seară Silvio Berlusconi după acest anunț, dând asigurări că va fi prezent ''în campania electorală cu interviuri la televiziuni și în ziare''.

Peste două săptămâni în Italia au loc alegeri regionale, precum și un referendum național privind scăderea numărului de parlamentari.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău