Fostul președinte al Georgiei, Mihail Saakașvili aflat în greva foamei în închisoare, a primit de urgență o transfuzie de sânge

  • 23 Octombrie 2021 14:58
Fostul președinte al Georgiei, Mihail Saakașvili aflat în greva foamei în închisoare, a primit de urgență o transfuzie de sânge

Fostul președinte al Georgiei, Mihail Saakașvili, aflat în greva foamei în închisoare după întoarcerea sa din exil, a primit vineri o transfuzie de sânge pentru a i se stabiliza starea, informează agenția rusă de știri Interfax, citându-l pe medicul personal al fostului președinte georgian, scrie Rador.

Politician prooccidental, Mihai Saakașvili a declarat greva foamei pe 1 octombrie, după ce s-a întors din exil și a fost închis în urma unei condamnări în contumacie formulată în 2018, când a fost acuzat de abuz de putere și tăinuire de dovezi în perioada cât a fost președintele Georgiei.

Mihail Saakașvili a respins toate acuzațiile, afirmând că sunt motivate politic. "Unul din parametrii analizei de sânge nu a fost bun, astfel încât medicul închisorii și o echipă a serviciului de ambulanță i-au administrat o transfuzie de sânge pentru a-i stabiliza starea", a declarat Nikoloz Kipșidze, medicul personal al fostului președinte.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău