Fostul președinte al BEM, transferat în izolatorul CNA

  • 18 Mai 2015 17:03
Fostul președinte al BEM, transferat în izolatorul CNA

Ex-președintele consiliului de administrație al Băncii de Economii, Viorel Bârcă, a fost plasat în arest în izolatorul CNA, potrivit unei decizii a Curții de Apel Chișinău.

Bârcă era cercetat până acum în arest la domiciliu, iar procurorii au solicitat schimbarea măsurii de prevenție. El este învinuit că ar fi prejudiciat BEM cu 4,5 milioane de euro și aproximativ 4 milioane de lei. Tot astăzi, Curtea de Apel a lăsat în vigoare decizia judecătoriei Buiucani prin care Ilan Shor a fost plasat în arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile.

Procurorii au cerut reținerea lui Ilan Shor în arest la izolatorul CNA, în timp ce avocații acestuia au cerut eliberarea din arestul la domiciliu. După pronunțarea hotărârii, Ilan Shor nu a făcut declarații pentru presă.
Ilan Shor a fost plasat în arest la domiciliu la 6 mai, atunci când i-a fost înaintată și ordonanța de punere sub învinuire, fiind acuzat pentru gestionarea frauduloasă a Băncii de Economii. În cazul în care va fi găsit vinovat, Ilan Shor riscă până la șase ani de închisoare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
22,18
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:4,63 m/s
Mon
22
Tue
22
Wed
25
Thu
21
Fri
20
Arhivă Radio Chișinău