Fostul consilier al președintelui Timofti, Vlad Țurcanu, REVINE

  • 01 Septembrie 2016 19:28
Fostul consilier al președintelui Timofti, Vlad Țurcanu, REVINE

Fostul consilier prezidențial Vlad Țurcanu revine la Radio Chișinău în calitate de invitat permanent al emisiunii ”Ora de vârf”, care va avea un nou format.

”Radio România Chișinău este una din puținele instituții de presă din Republica Moldova unde libertatea cuvântului este o axiomă și urmează ca, alături de Corneliu Rusnac, să explicăm ascultătorilor evenimentele politice din Republica Moldova, din România și din străinătate, acele cu impact direct asupra noastră. Cred că analizele politice au darul să-i dumirească pe oameni în privința opțiunilor lor politice, iar într-o campanie electorală asemenea analize capătă mai multă greutate și mai mult sens”, susține Vlad Țurcanu, care a moderat emisiunea ”Ora de vârf” în perioada 2011-2012.

Emisiunea, moderată acum de Corneliu Rusnac, va lua în dezbatere actualitatea politică din Republica Moldova, România și străinătate și va fi difuzată în fiecare săptămână, de luni până joi, după știrile de la ora 14.00. Prima emisiune în noul format va fi difuzată astăzi, 1 septembrie, și poate fi urmărită în direct și pe site-ul Radio Chișinău www.radiochisinau.md.

Radio Chișinău, lansat oficial la 1 Decembrie 2011 în Republica Moldova, este un produs al Radio România. Postul Radio Chișinău difuzează știri și emisiuni de actualitate, culturale și de divertisment producție proprie – care pun în valoare atât personalitățile și evenimentele importante din actualitatea internă și internațională, cât și pe cele care au marcat istoria – și  retransmite programe ale posturilor Radio România.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:60 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău