Fost medic psihiatru de la Penitenciarul nr. 16- Pruncul, suspectat de trafic cu droguri. La domiciliul acestuia a fost depistat un kilogram de cânepă

  • 19 Octombrie 2023 10:34
Fost medic psihiatru de la Penitenciarul nr. 16- Pruncul, suspectat de trafic cu droguri. La domiciliul acestuia a fost depistat un kilogram de cânepă

Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI, de comun cu angajații Administrației Naționale a Penitenciarelor, sub conducerea PCCOCS, au demascat activitatea ilegală a unui fost angajat al Penitenciarului nr. 16- Pruncul, anunță Poliția.

În baza unei informații precum că bărbatul de 30 de ani ar păstra și prelucra substanțe narcotice de tip marijuana în proporții deosebit de mari, polițiștii au descins cu percheziții la domiciliul acestuia.

Acolo oamenii legii au depistat și ridicat aproximativ un kilogram de masă vegetală măcinată, cu miros specific, asemănătoare cu cânepa, păstrată în vase din sticlă (borcane) și în caserole din plastic. 

Valoarea estimativă a drogurilor se ridică la 362 de mii de lei.

Bărbatul este cercetat pentru circulația ilegală a drogurilor în proporții deosebit de mari.

În cazul în care va fi găsit vinovat acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 1 la 6 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.

Investigațiile continuă, timp în care medicul beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:3,6 m/s
Tue
6
Wed
7
Thu
7
Fri
7
Sat
7
Arhivă Radio Chișinău