Forumul Național al Cadrelor Didactice, la prima ediție. La eveniment sunt prezente peste 400 de cadre didactice din R. Moldova

  • 07 Octombrie 2023 10:30
Forumul Național al Cadrelor Didactice, la prima ediție. La eveniment sunt prezente peste 400 de cadre didactice din R. Moldova

La Chișinău se desfășoară prima ediție a Forumului Național al Cadrelor Didactice. La eveniment participă peste 400 de cadre didactice din țară, cu prezența președintei Maia Sandu și ministrului Educației și Cercetării, Dan Perciun.

Invitatul special al Forumului este Mircea Miclea, autor, psiholog, educator, antreprenor, ex-ministru al Educației și Cercetării în România.

Participanții la forum vor discuta despre inovații educaționale, oportunități și provocări, despre bunele practici din Republica Moldova și din alte țări, dar și despre cum pot fi acestea preluate și multiplicate, astfel ca fiecare copil din Republica Moldova să-și poată dezvolta potențialul și talentele.

Evenimentul este organizat de Președinția Republicii Moldova împreună cu Ministerul Educației și Cercetării,, cu sprijinul Proiectului Tehnologiile Viitorului în Moldova, finanțat de USAID, Suedia, Marea Britanie, Fondului Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF), Norvegiei, Japoniei, în parteneriat cu Universitatea de Stat, Mediacor și Clasa Viitorului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
16,07
Cer senin
Umiditate:69 %
Vint:2,57 m/s
Thu
17
Fri
18
Sat
15
Sun
16
Mon
17
Arhivă Radio Chișinău