Focuri de armă la o sală de bowling din SUA. 3 morți și mai mulți răniți

  • 27 Decembrie 2020 12:07
Focuri de armă la o sală de bowling din SUA. 3 morți și mai mulți răniți

Trei persoane au fost ucise și alte trei rănite într-un atac armat care a avut loc sâmbătă la o sală bowling din Rockford, Illinois, SUA. Un suspect a fost arestat, potrivit poliției, preluat de Digi24.ro

Poliția a fost chemată în jurul orei 18:55 la sala de bowling unde s-au tras mai multe focuri de armă, a declarat șeful poliției Daniel O'Shea într-un briefing de știri, sâmbătă târziu.

„Când ofițerii au ajuns la fața locului, atacatorul era încă în clădire”, a spus O'Shea. „Persoana care credem că este responsabilă este posibil să o avem în custodie”, a completat acesta.

Poliția din Rockford a postat ulterior pe Twitter că un „suspect este în arest”.

Printre victime se află cel puțin doi adolescenți, deși O'Shea nu a spus dacă au fost uciși, amploarea rănilor lor sau vârsta exactă.

Nu este clar dacă oamenii care au fost împușcați erau angajați sau patroni. Împușcăturile au avut loc atât în ​​interiorul, cât și în afara pistei de bowling, potrivit CNN, preluat de Mediafax.

Reprezentanții locației au postat pe pagina de Facebook mesajul: „Rugați-vă, vă rugăm”.

„Sunt supărat și întristat de violența din această seară de la Don Carter Lanes”, a declarat primarul Rockford, Tom McNamara, într-o declarație postată pe Facebook. „Gândurile mele sunt la familiile celor care și-au pierdut persoanele dragi. Mă gândesc și la cei răniți și speranțele mele sunt alături de ei pentru o recuperare rapidă și completă”.

Rockford este la aproximativ 150 km de Chicago, lângă granița Illinois-Wisconsin.

Sursa:DIGI24.RO

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău