Filiala principală a Centrului municipal de Tineret s-a deschis în Chișinău

  • 18 Octombrie 2022 10:20
Filiala principală a Centrului municipal de Tineret s-a deschis în Chișinău

Tinerii din capitală cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 vor avea posibilitatea să frecventeze Centrul municipal de Tineret Chișinău în centrul capitalei. Filiala centrală a fost inaugurată pe strada Mitropolit Varlaam, 90. Adolescenții se pot implica în activități de voluntariat, pot beneficia de consiliere psihologică gratuită și petrece timpul liber alături de alți tineri și să se implice în activitățile administrației publice locale, transmite IPN.

În cadrul evenimentului de inaugurare a noului sediu a fost organizată și gala voluntarilor unde au fost apreciați voluntarii care au participat în perioada 3 – 14 octombrie curent la Maratonul organizat în contextul Zilelor Voluntariatului la Chișinău.

Municipiul Chișinău are patru Centre pentru tineri: Centru, Ciocana, Râșcani, Buiucani, iar la Botanica sunt efectuate lucrări de reparație. De la începutul anului curent, în cadrul Centrelor de tineret din Chișinău au fost implicați peste 14 mii de beneficiari, iar din luna aprilie cu suportul partenerilor UNICEF Moldova și Centrul de Informare și Resurse PRO BONO, participă și tinerii refugiați din Ucraina.

Tags

Alte Noutati

LIVE: De la ABC la BAC
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:32 %
Vint:6,17 m/s
Sun
13
Mon
16
Tue
19
Wed
11
Thu
10
Arhivă Radio Chișinău