Festivalul Internațional de Film Documentar CRONOGRAF, ediția a XII-a

  • 08 Mai 2015 11:05
Festivalul Internațional de Film Documentar CRONOGRAF, ediția a XII-a

Cea de-a XII-a ediție a Festivalului Internațional de Film Documentar CRONOGRAF începe marți, 12 mai la Chișinău.

Anul acesta în deschiderea festivalului va fi prezentat filmul  „SPACE TOURISTS” (TURIȘTI ÎN SPAȚIU), o producție  elvețiană semnată de binecunoscutul regizor și producător de film, Christian Frei -  unul dintre cei mai buni documentariști din lume. Regizorul Christian Frei va fi și membru  al juriului în cadrul Secțiunii Principale.  

  În documentarul „Turiști în spațiu”, Christian Frei se axează pe unul dintre cele mai vechi visuri ale  omului: să părăsească planeta Pământ ca o „persoană obișnuită” și să călătorească în spațiul cosmic.

Biletele și abonamentele la festival pot fi cumpărate la casele Centrului Cultural Odeon și on-line pe iticket.md. Toată informația despre filmele participante, însoțite de imagini, trailere și sinopsis-uri, precum și programul festivalului, accesul și noutățile lui pot fi găsite pe site-ul oficial  http://cronograf.md sau pe www.facebook.com/IDFF.CRONOGRAF.

FIFD CRONOGRAF este până la ora actuală cel mai complex festival de film din Republica Moldova, o  ocazie unică pentru cinefilii din Chișinău să vadă documentare de calitate din întreaga lume, să discute  cu autorii lor și să descopere ultimele tendințe în materie de film documentar. Festivalul CRONOGRAF  a fost lansat în 2001 și este organizat de către OWH Studio.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău