Femeile din R.Moldova pot beneficia de 6.000 de euro pentru implementarea ideilor de afaceri

  • 13 Iunie 2018 16:52
Femeile din R.Moldova pot beneficia de 6.000 de euro pentru implementarea ideilor de afaceri

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) lansează concursul planurilor de afaceri a proiectului "Business Academy for Women" (BAW). Cele mai bune 10 idei de afaceri vor beneficia de finanțare nerambursabilă în valoare de 6 mii de euro.

Potrivit infotag.md, sunt invitate să aplice la concurs cele peste 300 de femei participante la Componenta I a proiectului BAW, ce urmărește sporirea abilităților antreprenoriale și gestiunea întreprinderii.

Ideile vor fi selectate în baza concursului planurilor de afaceri, iar prioritate vor avea întreprinderile care contribuie la dezvoltarea de noi produse sau servicii pe piața locală, creează noi locuri de muncă, susțin dezvoltarea regională, planifică intrarea pe noi piețe de desfacere.

Femeile câștigătoare vor contribui cu 10% din suma grantului. Planurile de afaceri pot fi depuse până la 20 iunie. Proiectul "Business Academy for Women" este finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de ODIMM, în parteneriat cu Centrul Internațional pentru Promovarea Femeilor în Business (ICAWB).

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău