Femeile antreprenoare din R.Moldova vor fi susținute în dezvoltarea afacerilor de experți din tară și din Estonia

  • 03 Octombrie 2019 13:20
Femeile antreprenoare din R.Moldova vor fi susținute în dezvoltarea afacerilor de experți din tară și din Estonia

Centrul de Consultanță în Afaceri (CCA) si Estonian Women’s Studies and Research Center, în cadrul clubului CEED Moldova, anunță startul programului „CEED GROW for Women”.

Femeile antreprenoare care au fondat și conduc o afacere în zona Centru a R.Moldova (mun. Chișinau si raioanele Ialoveni, Orhei, Hîncești, Anenii-Noi, Ungheni, Criuleni, Rezina și Șoldănești), sunt invitate să participe la un program complex de dezvoltare a afacerii prin training, mentorat și asistență individualizată, facilitate de experți din Estonia și R.Moldova, transmite agrobiznes.

Programul CEED GROW for Women va cuprinde 5 module de training, a cîte 8 ore academice fiecare (4 ore de teorie și 4 ore de activități practice – analiza studiilor de caz a antreprenorilor de succes invitați). Modulele vor avea loc în perioada Octombrie 2019 – Februarie 2020. Programul va culmina cu o vizită de studiu în Estonia, pentru 10 candidați selectați din numărul total al participanților la curs.

Temele abordate la modulele de studii sunt (1) Importanța Planului de afaceri, (2) Leadership și management, (3) Marketing, (4) Tehnicile de vânzări și prețul, (5) Managementul financiar și acces la finanțare. Programul de mentorat va cuprinde întâlniri individuale cu antreprenori cu experiență și de succes, care vor împărtăși din cunoștințele acumulate și vor oferi un sfat în vederea dezvoltării afacerii gestionate de beneficiari.

Programul CEED GROW for Women, cu sesiuni de training și mentorat, implementat de CCA și facilitat de experți din Estonia, va ajuta  antreprenoarele din R.Moldova să-și lărgească orizonturile și să preia experiența colegelor sale din Estonia în gestionarea afacerilor și depășirea piedicilor în dezvoltarea acestora. Proiectul „Platforma de cooperare Estonia-Moldova în domeniul Antreprenoriatului feminin din zona rurală” este finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Estoniei și este implementat de Centrul de Consultanță în Afaceri în parteneriat cu Estonian Women’s Studies and Research Center.

Femeile antreprenoare interesate să participe în activitățile programului, sunt invitate să completeze un formular de înregistrare. Echipa de implementare va selecta 30 candidaturi pentru a participa în activitățile programului. Fiecare candidatură va fi analizată și ulterior contactată pentru precizări suplimentare.

Formularul pentru înregistrarea la activitățile programului
Pentru mai multe detalii, contactați coordonatorul proiectului, doamna Angela Ghelbet, Tel: +37367400907; E-mail: [email protected]

Sursa: agrobiznes

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
30
Câțiva nori
Umiditate:35 %
Vint:3,1 m/s
Sat
24
Sun
22
Mon
17
Tue
17
Wed
20

Curs oficial BNM 11 Iulie 2020

MDL RATĂ TREND
EUR 19.4633 -0.0000
USD 17.1929 -0.0000
RON 4.0207 -0.0000
UAH 0.6382 -0.0000
RUB 0.2429 -0.0000
Arhivă Radio Chișinău