Femeia învinuită că ar fi coordonat procesul de corupere electorală a fost plasată 20 de zile în arest preventiv

  • 25 Octombrie 14:50
Femeia învinuită că ar fi coordonat procesul de corupere electorală a fost plasată 20 de zile în arest preventiv

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale anunță că femeia învinuită că ar fi avut rol de coordonator al procesului de corupere electorală a primit 20 de zile de arest preventiv, după ce a fost reținută în seara din 23 octombrie curent, în raionul Sângerei.

Reamintim că femeia din nordul Republicii Moldova, care avea rolul coordonator în rețeaua fugarului Ilan Șor de corupere a alegătorilor, a fost reținută pentru 72 de ore, ca urmare a perchezițiilor efectuate în ziua de 23 octombrie.

în cadrul perchezițiilor au fost ridicați circa 175.000 lei destinați coruperii alegătorilor în procesul electoral. Banii urmau să fie repartizați la peste 330 de persoane din 19 localități.

Potrivit PCCOCS, investigațiile continuă, timp în care persoanele vizate beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii, până la o hotărâre judecătorească finală.

Citiți șiVIDEO | „Mă tem să dorm cu banii ăștia în casă. Numai eu știu în câte i-am ascuns”. O femeie care făcea parte din rețeaua lui Șor de corupere a alegătorilor, reținută pentru 72 de ore

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:2,57 m/s
Sat
12
Sun
12
Mon
13
Tue
12
Wed
10
Arhivă Radio Chișinău