Federația Internațională de Lupte: Victor Ciobanu a făcut istorie pentru Republica Moldova

  • 15 Aprilie 2019 08:31
Federația Internațională de Lupte: Victor Ciobanu a făcut istorie pentru Republica Moldova

Moldoveanul Victor Ciobanu a ajuns în topul podiumului și a făcut istorie pentru Republica Moldova în ziua de închidere a campionatelor europene de la București, titrează site-ul Federației Internaționale de Lupte.

Moldoveanul Victor Ciobanu a ajuns în topul podiumului și a făcut istorie pentru Republica Moldova în ziua de închidere a campionatelor europene de la București, titrează site-ul Federației Internaționale de Lupte.

In finala categoriei de 60 kg, Victor Ciobanu a produs probabil cel mai mare șoc al acestor Campionate Europene, învingându-l pe campionul mondial și european, rusul Serghei Emelin, devenind primul campion european greco-roman din istoria țării, se mai arată în articol.

Moldoveanul a valorificat o manevră ofensivă în patru puncte și condus cu 4-0, după care rusul a revenit și a trecut în avantaj (5-4). Victor Ciobanu a reușit să egaleze (5-5) și a fost declarat învingător, pentru că a punctat ultimul.

Totodată, moldoveanul și-a luat revanșa în fața sportivului din Rusia pentru înfrângerea din finala campionatelor mondiale desfășurate la Budapesta în octombrie anul trecut.

Victor Ciobanu este primul campion european din istoria luptelor greco-romane din Republica Moldova.

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
14,4
Cer fragmentat
Umiditate:73 %
Vint:8,23 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău