Favoriții de la OSCAR 2018

  • 05 Martie 2018 09:53
Favoriții de la OSCAR 2018

A 90-a ceremonie a Premiilor Oscar, decernate de Academia americană de film, s-a încheiat cu confirmarea favoriților.

Galei Premiilor OSCAR 2018 a fost o seară încărcată politic pe scena Teatrului Dolby.

Jimmy Kimmel, gazda evenimentului, a amintit de scandalurile de hărțuire sexuală care au zguduit în ultima vreme industria filmului. În acest context, a fost anunțat marele Oscar.

Oscarul pentru cel mai bun film i-a revenit procuției Shape of the Water, despre care criticii spun că poate cea mai mare surpriză este chiar romantismul său extravagant.

Pentru cel mai bun regizor, Oscarul i-a revenit, cum era de așteptat, mexicanului Guillermo del Toro, pentru Shape of the Water.

Britanicul Gary Oldman, care a refuzat inițial rolul lui Winston Churchill, din Darkest Hour, a obținut Oscarul pentru cel mai bun actor.

Frances McDormand, de 60 de ani, în rolul mamei care caută justiție pentru fiica sa ucisă în filmul Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, a obținut Oscarul pentru cea mai bună actriță.

Sam Rockwell, care a portretizat în același film, Three Billboards, un polițist rasist, a câștigat primul său Oscar pentrul rol secundar, iar Allison Janney a obținut Oscarul pentru cel mai bun rol secundar în filmul I, Tonya, portretizând mama unei celebre patinatoare americane, dacă vă amintiți, Tonya Hardy, un film despre unul din cele mai senzaționale scandaluri din istoria sportului; este primul ei Oscar.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:1,54 m/s
Mon
21
Tue
22
Wed
20
Thu
21
Fri
23
Arhivă Radio Chișinău