Fără cozi la casă. Cum să achiți online pentru pașaport sau pentru alte acte eliberate de ASP

  • 25 August 2019 16:17
Fără cozi la casă. Cum să achiți online pentru pașaport sau pentru alte acte eliberate de ASP

Pentru eficientizarea timpului, Agenția Servicii Publice (ASP) anunță că serviciile prestate pot fi achitate deja și online. Și anume, prin Serviciul Guvernamental de Plăți Electronice (MPay), iar plata se realizează prin intermediul cardului bancar sau prin internet banking.

Autoritățile spun că utilizarea noului instrument de plată nu prezintă nicio dificultate, notează BizLaw.md

La primirea contului de plată pentru achitarea serviciilor Agenției, operația respectivă se efectuează de pe orice dispozitiv mobil conectat la rețeaua Internet, prin Web-Banking sau pagina www.mpay.gov.md/services.

Achitarea prin MPay este asigurată informațional și, respectiv, pentru asistență în achitarea notelor de plată clienții pot fi accesate detalii pe www.mpay.gov.md , www.asp.gov.md sau la numerele de telefon (+373) 22 820 000, precum și 14909 sau (+373) 22 257 070.

Serviciul MPay a fost instituit de Guvern și reprezintă un mecanism unic de achitare a serviciilor publice, colectare a impozitelor, taxelor, amenzilor și altor plăți la bugetul public național cu ajutorul instrumentelor de plată disponibile. Beneficiarii au libertatea de a alege câteva metode de achitare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
2,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:97 %
Vint:4,12 m/s
Wed
5
Thu
5
Fri
5
Sat
7
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău