Familia Diminescu | Tatiana Țîbuleac: Am învățat târziu să scriu despre emoții. Sunt o fire nostalgică și melancolică și îmi place să explorez aceste două dimensiuni

  • 28 Februarie 2019 10:04
0%
00:00:00
00:00:00

Scriitoarea Tatiana Țîbuleac a oferit, în cadrul emisiunii „Familia Diminescu” de la Radio Chișinău, detalii despre romanul său nou ”Grădina de sticlă”, ”o carte în care fiecare propoziție doare, te înalță și este plină de viață”.

Tatiana Țîbuleac, care s-a stabilit cu familia la Paris, a vorbit despre Chișinăul de azi și cel de altădată și a depănat amintiri despre locurile preferate din copilăria sa.

Scriitoarea s-a destăinuit că de data aceasta a venit la Chișinău împreună cu cei doi copii ai săi și că dorește foarte mult să le arate cartierul Botanica, acolo unde a copilărit și a scris romanul ”Grădina de sticlă”.

”Cartea asta reprezintă un joc al cuvintelor și un joc al stilului, la care am lucrat mai mult decât la „Vara în care mama a avut ochii verzi”. Este un scris pe care l-am inventat parțial cu o topică rusească, însă în limba română”, a menționat Tatiana Țîbuleac.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:48 %
Vint:3,6 m/s
Tue
5
Wed
6
Thu
5
Fri
6
Sat
7
Arhivă Radio Chișinău