Expoziția MOLDAGROTECH a fost anulată

  • 11 Martie 2021 12:01
Expoziția MOLDAGROTECH a fost anulată

Ediția de primăvară din acest an a expoziției internaționale specializate de mașini, echipamente și tehnologii pentru complexul agroindustrial, MOLDAGROTECH, planificată pentru perioada 17-20 martie, la Chișinău, a fost anulată din cauza situației provocate de criza pandemică, au confirmat pentru MOLDPRES surse de la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM).

„Situația pandemică este defavorabilă. În scopul protecției populației s-a luat decizia de a suspenda desfășurarea expoziției pe un termen nedeterminat”, a explicat, la solicitarea Agenției, Serviciul de presă al MADRM.

Anterior, Expoziția MOLDAGROTECH a mai fost amânată o dată, urmând finalmente să se desfășoare între 17-20 martie, la Chișinău, în aer liber, pe teritoriul Centrului comercial Megapolis. La eveniment era planificat să participe companii din Republica Moldova și Ucraina, producători și distribuitori de mașini agricole, inventar și echipament pentru complexul agroindustrial, proiecte internaționale pentru dezvoltarea agriculturii din Moldova, bănci și fonduri financiare, institute de cercetare își vor prezenta ofertele. 

Tradițional, la început de sezon agricol, MOLDAGROTECH are obiectivul de a contribui la facilitarea contactelor dintre producătorii și dealerii de tehnică agricolă cu reprezentanții sectorului agricol din Republica Moldova.

Expoziția specializată MOLDAGROTECH este organizată de Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo”, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului fiind în calitate de coorganizator. Sponsorul general al evenimentului este AgroProfi, dealer oficial CASE IH in Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:97 %
Vint:4,12 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău