Expoziția „Fabricat în Moldova”, în așteptarea vizitatorilor

  • 01 Februarie 2016 16:29
Expoziția „Fabricat în Moldova”, în așteptarea vizitatorilor

Circa 300 de companii din 16 raioane ale țării, precum și din țările partenere tradiționale ale Moldovei, dar și mai puțin tradiționale, participă la cea dea XV-a ediție a expoziției „Fabricat în Moldova”.

Printre oaspeții evenimentului, care va avea loc în perioada 3-7 februarie, se va regăsi o delegație a Camerei de Comerț din Iordania, precum și reprezentanți ai instituțiilor camerale din alte țări orientale, cu care agenții economici din Moldova au stabilit relații în ultimul timp, transmite IPN.

„Camera de Comerț și Industrie are suficientă memorie instituțională, experiență de comunicare atât cu mediul de afaceri în desfășurarea acestei expoziții, ce  lansează atât anul expozițional, cât și cel antreprenorial, a menționat președintele CCI, Valeriu Lazăr.

Lazăr a specificat că anul acesta, atât expoziția, cât și programul ei adițional, sunt structurate, astfel, ca să ofere posibilități maxime de comunicare întreprinderilor participante, atât între ele, cât și cu consumatorii. Un alt obiectiv nu mai puțin important, pe care și-l propune este facilitarea contactelor la nivel internațional al companiilor locale.

Expoziția va se va extinde în două pavilioane, pavilionul central și pavilionul doi și va funcționa de miercuri, până sâmbătă, zilnic până la ora 18.00.„Am ținut să prelungim programul cu o oră, de obicei Moldexpo funcționează până la ora 17.00, să reușească vizitatorii să vină, inclusiv după orele de lucru. Se pregătesc diverse surprize, concerte de muzică populară, alte lucruri interesante, care merită să fie vizionate”, a adăuga președintele CCI.

„Vor avea loc două forumuri de afaceri, organizate cu colegii din Belarus și Ucraina, precum și o masă rotundă, care își propune să promoveze Economia Verde. Acest obiectiv se înscrie, de fapt, printre prioritățile CCI”, a notat Valeriu Lazăr. Ca de obicei pe parcursul zilelor expoziționale va fi desfășurat Târgul locurilor de muncă. Deschidere evenimentului, la care se așteaptă participarea primelor persoane din guvern va avea loc miercuri, 3 februarie la orele 11.00.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău