Explozie puternică în centrul orașului american Nashville, în ziua de Crăciun. Poliția spune că a fost „un act intenționat”

  • 25 Decembrie 2020 18:11
Explozie puternică în centrul orașului american Nashville, în ziua de Crăciun. Poliția spune că a fost „un act intenționat”

O mașină a explodat în centrul orașului Nashville din SUA, în dimineața de Crăciun. Potrivit poliției, este vorba despre un „act intenționat”. Trei persoane au ajuns la spital, dar niciuna nu a fost rănită grav, potrivit oficialilor citați de CNN, preluat de Digi24.ro

O furgonetă a sărit în aer și a provocat pagube importante clădirilor din jur. În anchetă sunt implicate mai multe agenții guvernamentale, în frunte cu FBI.

Explozia a fost puternică. Poliția locală și poliția federală au deschis o amplă anchetă. Credem că explozia a fost un act intenționat, a spus purtătorul de cuvânt al poliției din Nashville, Don Aaron.

Trei oameni au fost răniți în momentul deflagrației, care a distrus parțial o clădire și a pulverizat geamurile altor imobile din zonă.

Explozia s-a produs în nordul zonei centrale a orașului, în apropiere de turnul AT&T, o clădire emblematică din capitala muzicii country și supranumit Batman Tower din cauza formei sale, potrivit Agerpres.

Întreaga zonă a fost închisă circulației, în timp ce echipele de investigație verifică locul exploziei în căutarea indiciilor care le-ar putea oferi o imagine cât mai clară a incidentului.

Un martor ocular, Buck McCoy, a declarat pentru CNN că explozia a avut loc chiar în fața casei sale, spărgându-i geamurile.

Totul pe stradă era în flăcări. Au fost trei mașini incendiate complet”, a povestit el.

Sursa:Digi24.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,96
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău