Explozie într-o uzină chimică din Rusia. Cel puțin trei persoane au murit

  • 06 Mai 2019 15:31
Explozie într-o uzină chimică din Rusia. Cel puțin trei persoane au murit

Cel puțin trei persoane au murit în urma unei explozii care s-a produs la o uzină chimică din regiunea Perm din centrul Rusiei, a informat luni agenția de știri Interfax, care citează Ministerul rus pentru Situații de Urgență, relatează Reuters.

Explozia a avut loc în timpul lucrărilor de întreținere, potrivit agențiilor rusești de știri.

Trei muncitori au fost uciși și unul spitalizat cu leziuni la uzina Azot deținută de producătorul de îngrășăminte Uralchem, a anunțat site-ul 59.ru din regiunea Perm.

Site-ul citează administrația regională pentru siguranță care a anunțat că explozia s-a produs în timpul unor "lucrări de sudare".

Biroul regional al Ministerului pentru Situații de Urgență, care a confirmat decesele și rănile, a numit incidentul un „accident industrial". Acesta a transmis că experții săi monitorizează calitatea aerului la uzină și a adăugat că nu există nici o amenințare pentru populație, scrie site-ul themoscowtime.

Autoritățile au deschis o anchetă penală privind decesele multiple provocate de încălcări ale normelor de siguranță la o instalație care produce explozivi.

Sursa: MEDIAFAX

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,71
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:7,6 m/s
Mon
13
Tue
12
Wed
14
Thu
16
Fri
15
Arhivă Radio Chișinău