Explozia de la Paris | Bilanțul a crescut la patru morți, după descoperirea trupului neînsuflețit al unei femei

  • 13 Ianuarie 2019 16:09
Explozia de la Paris | Bilanțul a crescut la patru morți, după descoperirea trupului neînsuflețit al unei femei

Bilanțul exploziei care a avut loc sâmbătă într-un cartier central din Paris a crescut la patru morți, după ce trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit duminică printre dărâmăturile blocului puternic avariat, a anunțat Parchetul Parisului, informează AFP și dpa.

În dimineața zilei de duminică, pompierii și Parchetul au anunțat dispariția unei tinere femei care continua să fie căutată de echipele de salvare.

Trupul neînsuflețit găsit sub dărâmături ar putea fi al acestei persoane date dispărute, chiar dacă este încă necesar să fie confirmat acest lucru, a precizat o sursă apropiată anchetei. Femeia căutată "locuia într-un apartament situat deasupra punctului central al exploziei și s-ar putea afla sub dărâmături", a declarat puțin mai devreme duminică un purtător de cuvânt al pompierilor.

Sâmbătă dimineața, o violentă explozie, probabil cauzată de o scurgere de gaz, a provocat moartea mai multor persoane, dintre care doi pompieri și o turistă spaniolă. De asemenea, în jur de 50 de persoane au fost rănite, dintre care zece grav.

Explozia s-a produs într-un imobil în care se află o brutărie și un restaurant la parter și unde pompierii interveniseră pentru o scurgere de gaze în arondismentul IX din Paris. Aproximativ 150 de locuitori ai cartierului au fost evacuați și au fost relocați provizoriu.

Pompierii din Paris au lansat o chetă pentru susținerea familiilor celor doi pompieri uciși în explozie.Duminică la prânz, erau deja strânși 12.000 de euro, scrie Agerpres.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,4
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău