Evoluții relativ bune ale biatlonistelor din R.Moldova la etapa de Cupă Mondială de la Nove Mesto

  • 08 Martie 2021 10:06
Evoluții relativ bune ale biatlonistelor din R.Moldova la etapa de Cupă Mondială de la Nove Mesto

Biatlonistele din Rep. Moldova Alla Ghilenko și Alina Stremous și-au îmbunătățit performanțele individuale la etapa de Cupă Mondială care s-a încheiat duminică, 7 martie, la Nove Mesto, Cehia.

Alina Stremous a ocupat locul 19 în proba de sprint, iar în cea de urmărire s-a clasat pe poziția a 28-a printre cele peste 100 de sportive participante. Alla Ghilenko a ajuns a 37-a la finalul cursei de sprint, iar la pursuit a fost cu 10 poziții mai jos.

Acestea sunt cele mai bune rezultate personale înregistrate de cele două biatloniste de când reprezintă Rep. Moldova pe arena internațională.

În proba masculină de sprint, Mihail Usov a ocupat locul 66, iar Pavel Magazeev s-a clasat pe poziția a 71-a, ambii ratând calificarea în cursa de urmărire la care participă biatloniștii clasați pe primele 60 de locuri.

Amintim că Mihail Usov, Pavel Magazeev și Alina Stremous, sunt născuți în Federația Rusă, iar Alla Ghilenko, este originară din Ucraina.

Potrivit site-ului Federației moldovenești de ski și biatlon, Alla Ghilenko și Mihail Usov au obținut cetățenia Rep. Moldova în anii 2016-2017, iar Alina Stremous și Pavel Magazeev au fost naturalizați în februarie anul trecut.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,18
Nori împrăștiați
Umiditate:82 %
Vint:3,09 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
10
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău