Eveniment de comemorare a poetului Mihai Eminescu

  • 15 Iunie 2016 08:15
Eveniment de comemorare a poetului Mihai Eminescu

La 127 de ani de la trecerea în eternitate a celui mai mare poet al neamului românesc – Mihai Eminescu, membrii Asociației Obștești ”Onoare, Demnitate și Patrie” (ODIP) vor organiza miercuri, 15 iunie, în capitală un omagiu dedicat Luceafărului Limbii Române.Evenimentul cu genericul ”De avem sau nu dreptate, Eminescu să ne judece” va avea…

La 127 de ani de la trecerea în eternitate a celui mai mare poet al neamului românesc – Mihai Eminescu, membrii Asociației Obștești ”Onoare, Demnitate și Patrie” (ODIP) vor organiza miercuri, 15 iunie, în capitală un omagiu dedicat Luceafărului Limbii Române.

Evenimentul cu genericul ”De avem sau nu dreptate, Eminescu să ne judece” va avea loc începând cu ora 10.30, la bustul lui Mihai Eminescu de pe Aleea Clasicilor din Grădina Publică Ștefan Cel Mare și Sfânt.

În cadrul acțiunii, tinerii vor depune flori la bustul Poetului, vor recita poezii și vor interpreta piese renumite de pe versurile lui Mihai Eminescu.

Scopul acestui eveniment este de a stimula interesul tinerei generații față de opera eminesciană și pentru a manifesta atașamentul față de valorile promovate de poet, arată un comunicat al organizatorilor.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
7,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău