EUROVISION 2018 | Reprezentanta Ciprului fură Israelului primul loc la casele de pariuri

  • 09 Mai 2018 18:55
EUROVISION 2018 | Reprezentanta Ciprului fură Israelului primul loc la casele de pariuri

Casele de pariuri care urmăresc concursul de muzică Eurovision 2018 au fost bulversate de prima semifinală de marți seara: după prima gală, favorită la câștigarea trofeului nu mai este considerată artista din Israel, cum prognozau până acum, ci reprezentanta Ciprului, relatează EFE.

Cântăreața care reprezintă Ciprul, Eleni Foureira, a urcat pe primul loc în clasificarea caselor de pariuri, după ce ințial ocupa locul patru. Ascensiunea Ciprului a fost fulgerătoare în ultimele zile, după ce la începutul lunii mai ocupa locul nouă. Foureira, de naționalitatea greacă, reprezintă Ciprul cu piesa "Fuego", și a fost printre primele clasate în prima semifinală de marți seară.

Principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea titlului, Netta Barzilai, a căzut pe locul doi în ce-i privește pe favoriții din acest an, după ce a condus detașat clasamentul din 11 martie.

Locul trei pe podium la casele de pariuri este ocupat de reprezentantul Norvegiei, Alexander Rybak, care a câștigat deja concursul Eurovision în 2009 și a revenit pe scenă anul acesta însoțit de vioara sa, pentru a cânta piesa "That's How You Write a Song".

Reprezentanții Spaniei, Amaia Romero și Alfred Garcia, au urcat și ei un loc în clasamentul caselor de pariuri, ocupând locul 11.

Dintre cele 19 țări care au participat la semifinala de marți seară, doar 10 s-au clasat pentru marea finală din 12 mai.

După mai multe emoții, reprezentantul Irlandei, Ryan O'Shaughnessy, a trecut în finală cu balada sa "Together", în timp ce artistul care a reprezentat Armenia, Sevak Khanagyan, nu a reușit să se califice în marea finală cu cântecul său "Qami" (Wind).

Cea de-a doua semifinală va avea loc joi, iar în cadrul ei vor participa și reprezentanții țărilor "Big 5" - fondatoare ale concursului, a căror prezența este garantată în marea finală: Germania, Italia, Marea Britanie, Franța și Spania. AGERPRES/(AS-autor: Mihaela Nicolaescu, editor: Codruț Bălu, editor online: Simona Aruștei)

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,4
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău