Eurovision 2018 | Care sunt marii favoriți, la casele de pariuri, în FINALA de la Lisabona

  • 12 Mai 2018 11:34
Eurovision 2018 | Care sunt marii favoriți, la casele de pariuri, în FINALA de la Lisabona

Reprezentanții Republicii Cipru, Israelului și Franței se numără printre favoriți la casele de pariuri în ceea ce privește câștigarea concursului Eurovision 2018, a cărui finală va avea loc sâmbătă, la Lisabona, transmite AFP.

Piesa "Fuego", interpretată de reprezentanta Republicii Cipru, Eleni Foureira, o cântăreață greacă cu origini albaneze, se află pe primul loc în top, după a doua semifinală, care a avut loc joi, pe scena de la Altice Arena din Lisabona, Portugalia, potrivit datelor compilate de site-ul fanilor Eurovision, eurovisionworld.com.

Îi urmează în top reprezentanta Israelului, Netta Barzilai, cu piesa "Toy", care era pe primul loc în topul favoriților după prima semifinală.

Pe locul al treilea se află piesa "Mercy" a reprezentanților Franței, duoul Madame Monsieur, inspirată de povestea unui bebeluș refugiat.

În urma semifinalelor de marți și joi s-au calificat Norvegia, Serbia, Danemarca, Moldova, Olanda, Australia, Ungaria, Suedia, Slovenia, Ucraina, Albania, Cehia, Lituania, Israel, Estonia, Bulgaria, Austria, Finlanda, Irlanda și Cipru. Lor li se adaugă grupul celor cinci mari (Franța, Germania, Spania, Marea Britanie și Italia) și țara gazdă, Portugalia.

Ca și cele două semifinale, de marți și joi, finala Eurovision 2018 va fi transmisă în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internațional și online, pe TVR+, sâmbătă, începând cu ora 22.00.

Eurovision Song Contest 2017 a avut loc la Kiev, iar concursul a fost câștigat de reprezentantul Portugaliei, Salvador Sobral, cu piesa "Amar Pelos Dois".

Sursa: MEDIAFAX

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,54 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău