Eurovision 2016: Lidia Isac a ratat calificarea în finală

  • 11 Mai 2016 08:11

Reprezentanta Republicii Moldova la cea de-a 61 ediție a concursului de muzică Eurovision, Lidia Isac, a ratat calificarea în finala concursului. Interpreta a evoluat pe scena de la Stockholm aseară, în prima semifinală, transmite IPN.

Lidia Isac a participat sub numărul 3 și a interpretat piesa „Falling Stars”. Alături de reprezentanta Moldovei pe scenă a evoluat și un dansator. Interpreta nu a reușit să se califice în finala Eurovision, care se va desfășura pe 14 mai, în Suedia.

În prima semifinală a ediției din acest an a concursului au evoluat reprezentanți din18 țări, însă doar zece dintre aceștia au reușit să obțină simpatia publicului și a juriului, calificându-se în finală. Este vorba despre interpreții din Azerbaidjan, Rusia, Olanda, Ungaria, Croația, Austria, Armenia, Cehia, Cipru și Malta. Cea de-a doua semifinală se va desfășura joi, pe 12 mai.

Republica Moldova participă la această competiție muzicală începând cu anul 2005. Nici reprezentatul din anul trecut al Moldovei, ucraineanul Eduard Romanyuta, nu s-a calificat în finala concursului Eurovision de la Viena.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:82 %
Vint:2,06 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău